Τσελσι Νιουκαστλ / Nioykastl Tselsi 0 2 Epiasan Proswrina Koryfh Oi Mple Podosfairo Sport 24 - *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας.

Τσελσι Νιουκαστλ / Nioykastl Tselsi 0 2 Epiasan Proswrina Koryfh Oi Mple Podosfairo Sport 24 - *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας.. Δείτε το γκολ από το ματς που έγινε στις 15/2/2021. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες».

Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. © 2021 paul childs/associated press. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας.

Agglia Sthn Koryfh H Tselsi 2 0 Th Nioykastl
Agglia Sthn Koryfh H Tselsi 2 0 Th Nioykastl from www.zougla.gr
Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. © 2021 paul childs/associated press. Κανένα βιντεο δεν είναι ανεβασμένο στο server μας και. Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Δείτε τη βαθμολογία της premier league και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων. Η τσέλσι πήρε τον έλεγχο του ματς με το καλημέρα, αλλά η νιούκαστλ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση στο ματς. Αυτό συνέβη και με την τσέλσι καθώς με το «καθαρό» διπλό στο saint james' park έκανε τριπλή προσπέραση, έπιασε την λίβερπουλ στο νο1 και περιμένει.

Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι.

Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Ή του ύψους ή του βάθους είναι φέτος οι λονδρέζοι. Νιούκαστλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης.

Τους λείπει η σταθερότητα και γι' αυτό ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» την τετράδα παρά τις γκέλες των πιο κάτω. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1.

Apodrash Sto 87 Apo To Nioykastl Gia Thn Tselsi Vid Goal News Cy
Apodrash Sto 87 Apo To Nioykastl Gia Thn Tselsi Vid Goal News Cy from goal.philenews.com
Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Νιούκαστλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Δείτε τη βαθμολογία της premier league και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η τσέλσι πήρε τον έλεγχο του ματς με το καλημέρα, αλλά η νιούκαστλ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση στο ματς. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο.

Τους λείπει η σταθερότητα και γι' αυτό ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» την τετράδα παρά τις γκέλες των πιο κάτω.

Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Η τσέλσι πήρε τον έλεγχο του ματς με το καλημέρα, αλλά η νιούκαστλ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση στο ματς. Συντάκτης arenalarissa · 28 ιανουαρίου 2018. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Μπες στο παιχνίδι με live streaming.

Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Τσέλσι θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. © 2021 paul childs/associated press. Συντάκτης arenalarissa · 28 ιανουαρίου 2018. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Premier League Nioykastl Tselsi 0 2 Skarfalwse Proswrina Sthn Koryfh Deite Ta Gkol
Premier League Nioykastl Tselsi 0 2 Skarfalwse Proswrina Sthn Koryfh Deite Ta Gkol from i1.prth.gr
Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Τους λείπει η σταθερότητα και γι' αυτό ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» την τετράδα παρά τις γκέλες των πιο κάτω. Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. Η τσέλσι πήρε τον έλεγχο του ματς με το καλημέρα, αλλά η νιούκαστλ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση στο ματς. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δείτε το γκολ από το ματς που έγινε στις 15/2/2021. Τους λείπει η σταθερότητα και γι' αυτό ακόμα δεν έχουν «καθαρίσει» την τετράδα παρά τις γκέλες των πιο κάτω. Αυτό συνέβη και με την τσέλσι καθώς με το «καθαρό» διπλό στο saint james' park έκανε τριπλή προσπέραση, έπιασε την λίβερπουλ στο νο1 και περιμένει. Κανένα βιντεο δεν είναι ανεβασμένο στο server μας και. Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι. Η τσέλσι πήρε τον έλεγχο του ματς με το καλημέρα, αλλά η νιούκαστλ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση στο ματς. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα.

Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η τσέλσι τσελσι. Ή του ύψους ή του βάθους είναι φέτος οι λονδρέζοι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama